Panasonic GH mirrorless με εγγραφή video 4K σε χαμηλή τιμή


Panasonic GH mirrorless με εγγραφή video 4K σε χαμηλή τιμή

Και ενώ το 2013 ήταν η χρονιά των οικονομικών Full Frame μηχανών, το 2014 φαίνεται ότι θα δούμε τις πρώτες οικονομικές μηχανές με δυνατότητα εγγραφής video 4K.

Ήδη πολλές εταιρείες έχουν ανακοινώσει οθόνες με ανάλυση 4K και δεν μένει παρά να δοθεί η δυνατότητα να δημιουργούνται video και film με ανάλυση 4K χωρίς να χρειάζεται μία περιουσία.

Τον χορό φαίνεται λοιπόν να ανοίγει η Panasonic, με την παρουσίαση στο CES 2104 του πρώτου πρωτότυπου της στις mirrorless φωτογραφικές μηχανές και τη σειρά Panasonic GH, με δυνατότητα εγγραφής 4K.

Προς το παρόν η Panasonic κρατάει κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης μηχανής (η επίσημη παρουσίαση θα γίνει τέλη Φεβρουαρίου) αλλά το ενδιαφέρον στοιχείο που άφησε να διαρρεύσει είναι ότι η τιμή της θα είναι κοντά στα 2000 δολάρια και ίσως και πιο χαμηλά.

Οι εικόνες είναι από το Engadget.

Panasonic GH 4K prototype-4

Panasonic GH 4K prototype-4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!