Panasonic HX-A500, νέα wearable κάμερα με ανάλυση 4K


Panasonic HX-A500, νέα wearable κάμερα με ανάλυση 4K

Έτσι μετά την νέα mirrorless Panasonic LUMIX DMC-GH4, την πρώτη φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα καταγραφής video 4K, ανακοίνωσε την wearable κάμερα Panasonic HX-A500.
Η Panasonic HX-A500 μπορεί να καταγράψει 4K video 25p. Αδιάβροχη μέχρι τα 3 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού για 30 λεπτά και ανθεκτική στη σκόνη μπορείτε να την έχετε πάνω σας για να καταγράφετε τις δραστηριότητες σας (extreme ή όχι).
Αποτελείται από δύο μέρη τα οποία συνδέονται με καλώδιο: την κάμερα η οποία ζυγίζει μόλις 31 γραμμάρια και την κεντρική μονάδα η οποία ζυγίζει 119 γραμμάρια. Η κεντρική μονάδα έχει οθόνη LCD της 1.5″ και ενσωματωμένες τεχνολογίες WiFi και NFC (Near Field Communication) για άμεση σύνδεση με smartphones και tablets, επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο της κάμερας αλλά και την εκπομπή live video με την χρήση UStream.
Επιπλέον από την δυνατότητα εγγραφής 4K video στα 25p η Panasonic HX-A500 μπορεί να καταγράψει video με υψηλά fps για δημιουργία slow motion videos: 200 fps (848×480), 100 fps (1280×720), 50 fps (1920×1080).

Η Panasonic θα παρέχει νέα αξεσουάρ για την Panasonic HX-A500, για τοποθέτηση της κάμερας στο κεφάλι και τοποθέτηση της κεντρικής μονάδας στο χέρι.

Η νεά wearable κάμερα με ανάλυση 4K αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Μάιο, σε πορτοκαλί και μαύρο χρώμα, στην τιμή των 380 λιρών Αγγλίας.

PANASONIC HX-A500 CAMERA

Panasonic HX-A500

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!