Έρχεται μεγάλη αναβάθμιση Firmware για τη Panasonic Lumix DC-GH5


Έρχεται μεγάλη αναβάθμιση Firmware για τη Panasonic Lumix DC-GH5

Στα τέλη Σεπτεμβρίου η Panasonic θα διαθέσει μία πολύ μεγάλη αναβάθμιση για τη mirrorless μηχανή της, Panasonic Lumix DC-GH5.

Η νέα έκδοση Firmware 2.0 θα διορθώσει αρκετά bugs της λειτουργίας της μηχανής αλλά θα προσφέρει και μερικές σημαντικές βελτιώσεις και αλλαγές.

Από τα πιο σημαντικά ξεχωρίσαμε:
– βελτίωση της απόδοσης του συστήματος αυτόματης εστίασης
– βελτίωση των λειτουργιών [6K PHOTO] και [4K PHOTO]
– νέα λειτουργία λήψης video 4:2:2,10-bit ALL-Intra στη λήψη 4K/FHD
– δυνατότητα λήψης 4K HDR video
– βελτίωση της λήψης Anamorphic video
– βελτίωση της λειτουργίας του σταθεροποιητή του σώματος

Δείτε όλες τις αλλαγές που θα φέρει το νέο Firmware εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!