Πρόβλημα με την Panasonic Lumix DMC-G7, παίρνει θέση η εταιρεία


Πρόβλημα με την Panasonic Lumix DMC-G7, παίρνει θέση η εταιρεία

Σύμφωνα λοιπόν με αναφορές χρηστών στο forum της δημοφιλούς ιστοσελίδας, ο σειριακός αριθμός της μηχανής με τον καιρό, σβήνεται.

Η Panasonic Η.Π.Α. εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναγνωρίζεται το πρόβλημα και αναφέρει ότι οι κάτοχοι των μηχανών δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την γνησιότητα της μηχανής.

Η ανακοίνωση καθησυχάζει τους καταναλωτές και σχετικά με την ισχύ της εγγύησης, καθώς η εγγύηση ισχύει με την απόδειξη αγοράς και το σειριακό αριθμό που αναγράφεται στο κουτί της μηχανής (για αυτό τον λόγο δεν πρέπει ΠΟΤΕ να πετάτε το κουτί της μηχανής που έχετε αγοράσει!).

Επιπλέον η εταιρεία λέει ότι είναι πολύ σημαντικό μετά την αγορά της μηχανής να γίνεται καταχώρηση της (register) στην ιστοσελίδα της εταιρείας (πατήστε εδώ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!