Ανακοινώθηκε η νέα Panasonic LUMIX DMC-GH4R, με βελτιώσεις στη λήψη video


Ανακοινώθηκε η νέα Panasonic LUMIX DMC-GH4R, με βελτιώσεις στη λήψη video

H νέα Panasonic LUMIX DMC-GH4R προσφέρει απεριόριστη διάρκεια στην εγγραφή 4K video (Cinema 4K: 4096×2160 / 24 fps και QFHD 4K: 3840×2160 / μέχρι 30 fps σε MOV/MP4*) και δυνατότητα για επιλογή του Photo Style V-Log L , το οποίο προσφέρει μεγάλο δυναμικό εύρος (περίπου 12 stops).

Η δυνατότητα εγγραφής video σε V-Log L θα δίνεται και στους χρήστες της υπάρχουσας Panasonic LUMIX DMC-GH4 (όχι όμως και του απεριόριστου video), μέσω αναβάθμισης που θα πρέπει όμως να αγοραστεί στην τιμή των 99 ευρώ.
Οι κάτοχοι της Panasonic LUMIX DMC-GH4 θα πρέπει:
1. Να αγοράσουν το Upgrade Software key DMW-SFU1.
2. Να αναβαθμίσουν την GH4 στο firmware 2.3
3. Να εξάγουν τον σειριακό αριθμό της GH4 σε μία κάρτα μνήμης SD ως αρχείο “SERIAL.LST”.
4. Να ανεβάσουν το αρχείο “SERIAL.LST” μαζί με το αγορασμένο Upgrade Software Key σε ειδική ιστοσελίδα για να λάβουν τον κωδικό ενεργοποίησης ως αρχείο “ACTIVE.LST”.
5. Να γράψουν το αρχείο “ACTIVE.LST” σε μία κάρτα μνήμης SD και να την βάλουν στην GH4.
6. Να επιβεβαιώσουν ότι το V-Log L είναι διαθέσιμο στη λειτουργία Photo Style της GH4.

Προς το παρόν δεν έχουμε βρει σύνδεσμο για την αγορά της αναβάθμισης για την Panasonic LUMIX DMC-GH4 (για τις Η.Π.Α. δείτε εδώ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!