H Panasonic παρουσιάζει τις πρώτες videocameras με εγγραφή HDR video


H Panasonic παρουσιάζει τις πρώτες videocameras με εγγραφή HDR video

Πρόκειται για τις Panasonic HC-WX970, Panasonic HC-VX870 και Panasonic HC-V770, οι οποίες μέσω της λειτουργίας High Dynamic Range (HDR) Movie μπορούν να καταγράφουν εικόνα με μεγάλο δυναμικό εύρος, έτσι ώστε να έχουμε λιγότερες υπερφωτισμένες ή σκοτεινές περιοχές στα videos μας.

Panasonic HC-WX970

Η Panasonic HC-WX970 καταγράφει video με μέγιστη ανάλυση 4K και διαθέτει Leica φακό με 20x οπτικό zoom (ξεκινάει από τα 37mm). Έχει σταθεροποιητή 5 αξόνων και διαθέτει WiFi και NFC. Επίσης διαθέτει μία δεύτερη κάμερα, ενσωματωμένη στο πλάι της οθόνης, η οποία μπορεί να περιστραφεί και να καταγράψει ένα δεύτερο πλάνο, όπως για παράδειγμα τον βιντεολήπτη. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το smartphone του στην Panasonic HC-WX970 και να στέλνει στην videocamera την εικόνα που καταγράφει με την κάμερα του smartphone.
Η Panasonic HC-WX970 λειτουργεί με μπαταρία λιθίου και δέχεται κάρτες μνήμης SD, ενώ διαθέτει και υποδοχή για εξωτερικό μικρόφωνο και ακουστικά. Επιπλέον διαθέτει LED για να φωτίζουμε το θέμα μας. H οθόνη της είναι αφής και μεγέθους 3″.

Η Panasonic HC-WX970 θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 1.000 δολαρίων.

Panasonic HC-W570

Panasonic HC-WX970

Panasonic HC-WX970-2

Panasonic HC-WX970-3

Panasonic HC-WX970-4

Panasonic HC-WX970-5

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Panasonic.

Panasonic HC-VX870

Η Panasonic HC-VX870 καταγράφει video με μέγιστη ανάλυση 4K και διαθέτει Leica φακό με 20x οπτικό zoom (ξεκινάει από τα 37mm). Έχει σταθεροποιητή 5 αξόνων και διαθέτει WiFi και NFC. Επίσης ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το smartphone του στην Panasonic HC-VX870 και να στέλνει στην videocamera την εικόνα που καταγράφει με την κάμερα του smartphone.
Η Panasonic HC-VX870 λειτουργεί με μπαταρία λιθίου και δέχεται κάρτες μνήμης SD, ενώ διαθέτει και υποδοχή για εξωτερικό μικρόφωνο και ακουστικά. Επιπλέον διαθέτει LED για να φωτίζουμε το θέμα μας. H οθόνη της είναι αφής και μεγέθους 3″.

Η Panasonic HC-VX870 θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 900 δολαρίων.

Panasonic HC-VX870-1

Panasonic HC-VX870

Panasonic HC-VX870-3

Panasonic HC-VX870-4

Panasonic HC-VX870-5

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Panasonic.

Panasonic HC-V770

Η Panasonic HC-V770 καταγράφει video με μέγιστη ανάλυση Full HD και διαθέτει φακό με 20x οπτικό zoom (ξεκινάει από τα 29.5mm). Έχει σταθεροποιητή 5 αξόνων και διαθέτει WiFi και NFC. Επίσης ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το smartphone του στην Panasonic HC-V770 και να στέλνει στην videocamera την εικόνα που καταγράφει με την κάμερα του smartphone.
Η Panasonic HC-V770 λειτουργεί με μπαταρία λιθίου και δέχεται κάρτες μνήμης SD, ενώ διαθέτει και υποδοχή για εξωτερικό μικρόφωνο και ακουστικά. Επιπλέον διαθέτει LED για να φωτίζουμε το θέμα μας. H οθόνη της είναι αφής και μεγέθους 3″.

Η Panasonic HC-V770 θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο ή λευκό χρώμα, στην τιμή των 600 δολαρίων.

Panasonic HC-V770

Panasonic HC-V770-1

Panasonic HC-V770-3

Panasonic HC-V770-2

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Panasonic.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!