Η Panasonic δημιούργησε ένα 3D PhotoBooth με 120 Panasonic Lumix DMC-GH4

To συγκεκριμένο PhotoBooth χρησιμοποιεί 120 Panasonic Lumix DMC-GH4 για να καταγράψει μία τρισδιάστατη εικόνα του ανθρώπου που εισέρχεται στο κέντρο του (μπορούν να μπουν μέχρι 2 άτομα), έτσι ώστε να τυπωθεί στην συνέχεια σε ένα 3D εκτυπωτή μία μικρή φιγούρα.

panasonic-3d-photobooth-1

Η ταχύτητα κλείστρου στην οποία λειτουργούν οι 120 Panasonic Lumix DMC-GH4 είναι 1/1000 με αποτέλεσμα να μπορεί να αποτυπωθούν με μεγάλη οξύτητα και χωρίς κούνημα και πόζες που έχουν κίνηση.

Σε κάθε ταυτόχρονη λήψη των 120 μηχανών, έχουμε την συλλογή δεδομένων 2 δισεκατομμυρίων pixels, με τον χρήστη να μπορεί να περιστρέψει την τελική εικόνα σε οθόνη αφής.

Η εκτύπωση του μικρού ομοιώματος είναι προαιρετική και κοστίζει περίπου 450 δολάρια.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!