Panasonic: Φήμες για 2 καινούργιες φωτογραφικές μηχανές


Panasonic: Φήμες για 2 καινούργιες φωτογραφικές μηχανές

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nokishita υπάρχουν φήμες ότι η Panasonic θα ανακοινώσει δυο νέες φωτογραφικές μηχανές.

Πρόκειται για την mirrorless φωτογραφική μηχανή Panasonic DC-GX9, η οποία θα αντικαταστήσει την Panasonic DMC-GX8 (η οποία έχει ανάλυση 20 megapixels, βίντεο 4K καθώς επίσης οφθαλμοσκόπιο και διπλό σταθεροποιητή).

Πέρα από την Panasonic DC-GX9 υπάρχουν φήμες και για μια καινούργια Compact φωτογραφική μηχανή, την Panasonic DC-TZ200 η οποία θα αντικαταστήσει την Panasonic TZ100 (η οποία όπως γνωρίζουμε έχει ανάλυση 20 megapixels, 4Κ βίντεο στα 25 fps σε MP4 ή Full HD 1920×1080 στα 50p σε AVCHD).

Η Panasonic DC-TZ200 θα έχει φακό που θα ξεκινά από τα 24mm με διάφραγμα f/3.3.

Τι αλλαγές/βελτιώσεις θα περιμένουμε άραγε και στις δυο φωτογραφικές μηχανές;

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και για τις δυο φωτογραφικές μηχανές.

Μείνετε συντονισμένοι στο pttlgr για περισσότερα νέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!