Αυτός ο Pancake φακός είναι στη πραγματικότητα ασύρματος φορτιστής smartphone


Αυτός ο Pancake φακός είναι στη πραγματικότητα ασύρματος φορτιστής smartphone

Η τεχνολογία των smartphones έχει προχωρήσει πάρα πολύ και πολλά νέα smartphones επιτρέπουν την ασύρματη φόρτιση τους μέσω ειδικών βάσεων.

Ο Pancake φακός των 40mm f/2.8 που βλέπετε στη φωτογραφία του άρθρου στην πραγματικότητα είναι μία τέτοια βάση, ένας ασύρματος φόρτισης smartphone (να δούμε πότε θα μπορούμε να φορτίζουμε ασύρματα τις μηχανές μας!).

Το συγκεκριμένο προϊόν με το όνομα POWER LENS έρχεται από την κορεατική εταιρεία LightPix Labs και είναι συμβατό με Android και iOS συσκευές, με τεχνολογία Qi (όπως τα iPhone 8 / 8 Plus, iPhone X, Galaxy S8 / S8+ / Note 8, S7 / S7 edge, Google Nexus: 4, 5, 6, 7, Microsoft Lumia 1520, 950, 930, 929, 928, 920). Μάλιστα μόλις τοποθετήσετε το smartphone σας πάνω στο φακό-βάση φόρτισης ακούγεται ο ήχος ενός κλείστρου για να σας ειδοποιήσει ότι η φόρτιση ξεκίνησε.

Επιπλέον ο POWER LENS φορτίζει τα smartphone που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο QC 2.0 / 3.0, περίπου 1.5 φορά πιο γρήγορα από ένα κανονικό φορτιστή.

Η τιμή του για τις πρώτες 200 μονάδες που θα πωληθούν είναι 29 δολάρια και στη συνέχεια θα κοστίζει 39 δολάρια. Αν το παραγγείλετε τώρα θα σας έρθει τα Χριστούγεννα (ωραία ιδέα για δώρο).

Προς το παρόν το project δεν μας δίνει την δυνατότητα να αγοράσουμε τον POWER LENS, αλλά μπορείτε να κάνετε προ-εγγραφή για να ειδοποιηθείτε σε περίπου μία ημέρα που λογικά θα είναι διαθέσιμος για αγορά. Δείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!