Η έκθεση “Parallel Voices” στο αλατορυχείο Salina Turda της Ρουμανίας


Η έκθεση “Parallel Voices” στο αλατορυχείο Salina Turda της Ρουμανίας

Σε ένα εκπληκτικό χώρο της Ρουμανίας παρουσιάζεται η έκθεση του Photometria International Photography Festival, “Parallel Voices”.

Στο αλατορυχείο Salina Turda της Ρουμανίας η έκθεση περιλαμβάνει το έργο 9 φωτογράφων.

Η έκθεση του Photometria International Photography Festival “Parallel Voices” στο αλατορυχείο Salina Turda της Ρουμανίας

Τη Δευτέρα 14.11.2016 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας Παράλληλες φωνές – Photometria 16 ‘ στην “Salina Turda” της Durgau-Valea Sarata της Ρουμανίας.
Πρόκειται για μια συνεργασία του PhotoRomania, της Salina Turda και του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Photometria.
Διάρκεια: 14 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου 2016
Πού: Η Salina Turda, είναι ένα αλατωρυχείο που βρίσκεται στην περιοχή Durgau-Valea Sarata στη Ρουμανία με πάνω από 700.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Το έργο στοχεύει στην ανταλλαγή εκθέσεων φωτογραφίας, μεταξύ των δύο πολιτιστικών οργανισμών (Photoromania και Photometria).
Η πρώτη έκθεση θα είναι οι παράλληλες φωνές – μία ομαδική έκθεση φωτογραφίας 9 φωτογράφων του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Ιωαννίνων Photometria (Ελλάδα).
Η έκθεση διοργανώνεται κάτω από την ομπρέλλα των “Photo Europe Days” μία δράση του Ευρωπαικού Δικτύου Φωτογραφικών Φεστιβάλ (PHEN).

Οι εννέα φωτογράφοι που συνθέτουν την έκθεση Παράλληλες φωνές Photometria 16′ είναι οι εξής:
Άγγελος Μπαράι (My Albania) (AL)
Δημήτρης Χαντζάρας (Immigrant’s journey) (GR)
Andrey Lomakin (Calm Waters) (UΑ)
Βασιλική Σανδάλη (Concealed Souls) (GR)
Χρήστος Σωτηρόπουλος (Speedancers) (GR)
Jannis Tordheim (Ioannis Theodorou) (The Clouds of Sorrow) (GR/SE)
Γιάννης Ρομπόκος (Talking Walls) (GR)
Τάσσος Χιος (In the city center) (GR)
Garcia de Marina (Nimius) (ES)

salina-turda3

salina-turda2

salina-turda4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!