Parrot, ένας φθηνός υποβολέας για τα video σας


Parrot, ένας φθηνός υποβολέας για τα video σας

Δυστυχώς οι επαγγελματικοί υποβολείς είναι πολύ ακριβοί, μεγάλοι σε όγκο και δύσκολο να βρεθούν.

Την λύση έρχεται να μας δώσει ένα νέο project στην πλατφόρμα Kickstarter με την ονομασία Parrot. Πρόκειται για ένα μικρό σε μέγεθος (100 x 100 x 80 χιλιοστά) και ελαφρύ (ζυγίζει μόλις 1209 γραμμάρια) υποβολέα που μπορεί να λειτουργήσει με μία DSLR ή μία mirrorless μηχανή και ένα smartphone. Ο Parrot αφήνει το 70% του φωτός να περάσει στην μηχανή, προσφέροντας ικανοποιητική ποιότητα στην λήψη video.
Είναι κατασκευασμένος από ABS και τοποθετείται σε φακούς με υποδοχή φίλτρου 77mm ή με ειδικό adapter αν η διάμετρος είναι μικρότερη.

O Parrot θα είναι διαθέσιμος από τον Μάιο του 2015 στην τιμή των 150 δολαρίων.

Parrot

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Parrot

Πηγή:

Kickstarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!