H Parrot παρουσιάζει το Bebop Drone με κάμερα 14 megapixels


H Parrot παρουσιάζει το Bebop Drone με κάμερα 14 megapixels

Είναι εξοπλισμένο με κάμερα των 14 megapixels και fisheye φακό με γωνία θέασης 180 μοιρών. Διαθέτει WiFi και GPS για προγραμματισμένες πτήσεις και επιστροφή στο σημείο από το οποίο απογειώθηκε.
Η λήψη γίνεται με τέτοιο τρόπο και με την βοήθεια λογισμικού το τελικό αποτέλεσμα είναι απαλλαγμένο από κουνημένα πλάνα, ανεξάρτητα αν το drone κουνιέται από τον αέρα.

Δυστυχώς το μεγάλο μειονέκτημα του Bebop Drone είναι η μόλις 12 λεπτών διάρκεια της μπαταρίας του, το οποίο στην ουσία είναι απαγορευτικό για επαγγελματική χρήση.

Μαζί με το Bebop Drone η Parrot παρουσίασε και το Skycontroller, ένα τηλεχειριστήριο το οποίο αυξάνει την εμβέλεια του drone στα 2 χιλιόμετρα, ενώ μπορεί να δίνει και live video feed.

Η τιμή του νέου Bebop Drone δεν ανακοινώθηκε αλλά αναμένεται να ξεπερνάει τα 1.000 δολάρια.

Skycontroller

Skycontroller

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Bebop Drone drones Parrot
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!