Δείτε όλες τις συμμετοχές στο φετινό, 3ο Φωτομαραθώνιο Πάτρας


Δείτε όλες τις συμμετοχές στο φετινό, 3ο Φωτομαραθώνιο Πάτρας

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης μπορούμε να δούμε όλες τις συμμετοχές, χωρισμένες ανάλογα με το θέμα τους. Ο Φωτομαραθώνιος διοργανώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά από τη Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας “ΗΔΥΦΩΣ” και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων στα πλαίσια της ευρύτερης διοργάνωσης “Μέρες Φωτογραφίας”. Οι συμμετέχοντες είχαν στη διάθεση τους 8 ώρες για να δημιουργήσουν 8 φωτογραφίες που να ανταποκρίνονται στα 8 θέματα που τους ανακοινώθηκαν. Τα φετινά θέματα ήταν:
Δημιουργώ και φωτογραφίζω τον αριθμό συμμετοχής μου
Μια εποχή
Αυτοπορτραίτο
Ένοχο μυστικό
Άσπρο – Μαύρο
Δεν πωλείται
Μέσα από το τζάμι
Χαρά

Οι “Μέρες Φωτογραφίας” άνοιξαν τη φετινή τους αυλαία με τη διεξαγωγή του Φωτομαραθώνιου και θα ολοκληρωθούν στις 11 Μαΐου οπότε και θα ανακοινωθούν οι νικητές του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photomarathon
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!