Παρουσίαση των μηχανών της Pentax και της Ricoh στην Σύρο


Παρουσίαση των μηχανών της Pentax και της Ricoh στην Σύρο

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν και οι νέες Pentax K-3 II και Pentax K-S2, ενώ θα υπάρχει και η μεσαίου φορμά Pentax 645Z.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

MEDIUM FORMAT – EXPERT DSLR & COMPACT – LENSES

Η RICOH IMAGING σε συνεργασία με τη Λέσχη Φωτογραφίας-Κινηματογράφου Σύρου και την υποστήριξη της εταιρείας Ψυκτεμπορική Μάρκος Ρούσσος & Υιοί σας προσκαλεί στην παρουσίαση των φωτογραφικών μηχανών PENTAX – RICOH. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου στις 12:00 στην έδρα της Λέσχης Φωτογραφίας-Κινηματογράφου Σύρου , Παλαιό Εργοστάσιο Κορνηλάκη, Γυάλινο Κτίριο, Ερμούπολη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά και τις καινοτομίες που προσφέρουν οι νέες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές medium formart Pentax 645Z, expert DSLR Pentax K-3 II, advanced DSLR Pentax K-S2, entry DSLR Pentax K-50 και Expert Compact Ricoh GR καθώς επίσης και τους κορυφαίους φακούς K-Mount της Pentax.
Παράλληλα μπορείτε να φέρετε τη δική σας κάρτα μνήμης και να δοκιμάσετε όλα τα παραπάνω μοντέλα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!