Η Ricoh ετοιμάζει Pentax Full Frame DSLR


Η Ricoh ετοιμάζει Pentax Full Frame DSLR

H αποκάλυψη της Ricoh ήρθε σε απάντηση σχολίου φίλου της Pentax, ο οποίος έγραψε ότι κουράστηκε από την αναμονή για μία Full Frame μηχανή και ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει την εταιρεία.
“Η Full Frame είναι σε ανάπτυξη αυτή την στιγμή, Θα σας κρατάμε ενήμερους σε αυτή τη σελίδα!”, ήταν η απάντηση της εταιρείας.

Φαίνεται λοιπόν ότι και η Pentax θα μπει στον χώρο των Full Frame DSLR μηχανών. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε τις πρώτες διαρροές και τι μπορεί να κάνει η Pentax καλύτερα από τους ανταγωνιστές της.

Θα αγοράζατε μία Pentax Full Frame μηχανή;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Σάλος; Για πιο πράγμα βρε παιδιά. Λες και δεν υπάρχουν άλλες φουλ-φρέϊμ.

    • #
      1

      γιατί πολύ απλά η Pentax έλειπε και νομίζω θα είναι ένας δυνατός παίχτης που θα ωθήσει και τους άλλους πιο μπροστά και ίσως και σε πιο χαμηλές τιμές! άλλωστε η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενε κανείς την Pentax να κάνει την κίνηση καθώς φαινόταν να αφήνει τους άλλους να σφάζονται εκεί ψηλά….

  • #
    1

    Είναι δύσκολο βήμα που η αλήθεια είναι δεν το πολυχρειάζεται η Pentax καθώς είναι προτιμότερο να έχει στην γκάμα της APS-C κάμερες οι οποίες όμως είναι top of the class παρά να μπεί στο full frame χώρο χωρίς το αναγκαίο και έγκαιρο road map φακών full frame.Μακάρι βέβαια να γίνει και αυτό.Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορέσει να κάνει βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τον αισθητήρα της sony a7….Eυσεβείς πόθοι….

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!