Η Ricoh παρουσιάζει τους νέους roadmaps των φακών της Pentax


Η Ricoh παρουσιάζει τους νέους roadmaps των φακών της Pentax

Στο μέτωπο των DSLR μηχανών της Pentax αναμένουμε να δούμε μέσα στο 2015:
– ένα ευρυγώνιο zoom φακό DA 10-30mm (υπήρχε και στον προηγούμενο roadmap)
– ένα ευρυγώνιο zoom φακό με μεγάλη διάμετρο D FA 15-30mm
– ένα standard zoom φακό με μεγάλη διάμετρο D FA 25-70mm
– ένα standard zoom φακό D FA 28-110mm

pentax-dslr

Στην κατηγορία των mirrorless μηχανών της Pentax, δηλαδή στο σύστημα Q, σχεδιάζετε ένας macro τηλεφακός κοντά στα 80-110mm.

pentax-mirrorless

Τέλος για το σύστημα μεσαίου φορμά 645 αναμένουμε ένα standard zoom φακό με εστιακό μήκος 45-85mm και ένα τηλεφακό με 90-200mm εστιακό μήκος.

pentax-645

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!