Η Ricoh παρουσιάζει limited edition Premium Kit της Pentax Q7


Η Ricoh παρουσιάζει limited edition Premium Kit της Pentax Q7

Έτσι παρουσιάζει το Pentax Q7 Premium Kit, το οποίο θα παραχθεί σε 1000 κομμάτια. Το kit περιλαμβάνει μία μαύρη Pentax Q7 και τέσσερις φακούς, ένα standard prime (PENTAX-01), ένα standard zoom (PENTAX-02), ένα τηλεφακό (PENTAX-06) και ένα ευρυγώνιο (PENTAX-08). Επιπλέον δίνονται μαζί τα 4 σκίαστρα για τους φακούς (MH-RB40.5 Metal Hood για τον 01, PH-RBB40.5 Plastic Hood για τον 02, PH-RBA40.5 Plastic Hood για τον 06, PH-RBF49 Plastic Hood για τον 08) ένα πολωτικό φίλτρο (PENTAX -100 PL) και μία δερμάτινη τσάντα μεταφοράς (O-CB133).

Το νέο kit Θα δίνεται σε ειδικό κουτί στην τιμή των 1.200 δολαρίων μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, στα τέλη Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Ricoh
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!