Αναβάθμιση της Perfect Photo Suite 7 από την onOne Software


Αναβάθμιση της Perfect Photo Suite 7 από την onOne Software

Perfect Photo Suite 7.5H onOne Software ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας έκδοσης της σουίτας Perfect Photo Suite 7.  Η σουίτα διατίθεται ως έκδοση standalone και ως plugin για τα προγράμματα: Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Lightroom, Adobe Photoshop Elements και  Apple Aperture.

Η αναβαθμισμένη έκδοση 7.5, περιλαμβάνει ένα νέο browser φωτογραφιών, νέο Clone Brush εργαλείο για αφαίρεση αντικειμένων και διορθώσεις, βελτιώσεις του εργαλείου Perfect Brush, δύο νέες λύσεις για αφαίρεση των “κόκκινων ματιών”, συμβατότητα με το νέο Lightroom 5, διόρθωση bugs και γενικότερα καλύτερη λειτουργία του προγράμματος.

Η αναβάθμιση είναι δωρεάν για τους υπάρχοντες χρήστες του Perfect Photo Suite 7x.  Σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε τη σουίτα της onOne Software, μπορείτε να διαλέξετε την Premium Edition προς 200$ (από 250$) για χρήση standalone και ως plugin με τα Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Lightroom, Adobe Photoshop Elements, Apple Aperture ή προς 100$ (από 150$) για χρήση standalone και ως plugin με τα Lightroom και το Aperture .  Η Standard Edition η οποία υπάρχει μόνο σαν standalone επιλογή κοστίζει 80$.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη Perfect Photo Suite για μία περίοδο 30 ημερών εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!