Διαμορφώστε την Fujifilm X μηχανή σας με την νέα υπηρεσία της ιαπωνικής εταιρείας


Διαμορφώστε την Fujifilm X μηχανή σας με την νέα υπηρεσία της ιαπωνικής εταιρείας

Με την νέα υπηρεσία Fujifilm X Signature, η ιαπωνική εταιρεία μας δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσουμε την Fujifilm X μηχανή μας ανάλογα με το προσωπικό μας γούστο.

Η Fujifilm προσφέρει σε όσους θέλουν να αγοράσουν τις Fujifilm X-Pro1, Fujifilm X-E1 και Fujifilm X20 και σε όσους έχουν ήδη μία από τις Fujifilm Χ10, Fujifilm X20 (μαύρη ή ασημί), Fujifilm X100, Fujifilm X-Pro1, Fujifilm X-E1 (μαύρη η ασημί) να επιλέξουν ανάμεσα σε μία επιλογή χρωμάτων και υφών για την εμφάνιση του σώματος.

Για αυτό τον λόγο έχει δημιουργηθεί η ειδική ιστοσελίδα Fujifilm X Signature, στην οποία μπορείτε να δείτε ποιες επιλογές έχετε για κάθε μοντέλο.

Δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία (κάποιο θέμα με την σελίδα) αλλά λογικά σύντομα θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ρίξτε πάντως μία ματιά στα χρώματα και τις υφές με τα οποία μπορείτε να ντύσετε την Fujifilm X μηχανή σας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!