Phantom v2511, νέα videocamera που καταγράφει με 25.600 fps σε πλήρη ανάλυση


Phantom v2511, νέα videocamera που καταγράφει με 25.600 fps σε πλήρη ανάλυση

Με 25600 fps σε πλήρη ανάλυση η Phantom v2511 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή super slow motion videos, καταγράφοντας πλάνα που είναι 853 φορές πιο αργά από την κανονική λήψη.
Η ανάλυση της φτάνει μόλις το 1 megapixel, με δυνατότητα καταγραφής 1280 x 800, αλλά όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί καταγράφει μοναδικά πλάνα.
Δέχεται φακούς Nikon F/ G-mount ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί την αποκτήσει και με Canon EF mount, C-mount ή PL-mount.

Σε μειωμένη ανάλυση η Phantom v2511 καταγράφει με την εξωφρενική ταχύτητα των 677.600 fps, ενώ μπορεί κάποιος να την παραγγείλει με την επιλογή FAST, η οποία ενεργοποιεί δυνατότητα λήψης σε ανάλυση 128×32 με 1.000.000 fps.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Vision Research
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!