Η Phase One Industrial παρουσιάζει σύστημα εναέριων λήψεων στα 280MP με τιμή στα 455.000 δολάρια


Η Phase One Industrial παρουσιάζει σύστημα εναέριων λήψεων στα 280MP με τιμή στα 455.000 δολάρια

Η Phase One παρουσίασε το νέο της σύστημα εναέριων λήψεων Phase One 280MP Aerial Solution.

To Phase One 280MP Aerial Solution αποτελείται από ελεγκτή iX, δέκτη GNSS / IMU (σειρά POS AV), mount σταθεροποίησης Somag (DSM 400), το λογισμικό iX Plan και iX Flight καθώς και το iX Capture.

H κάμερα iXM-RS 280F Aerial Camera είναι μια μετρική κάμερα διπλού φακού, με δύο φακούς 90mm για τη λήψη πληροφοριών RGB και την παροχή ανώτερης ποιότητας εικόνας. Η iXM-RS 280F παράγει κεντρική εικόνα προβολής από δύο εικόνες με ελάχιστη ανάλυση 150 MP με ισοδύναμη ανάλυση εδάφους.

Επιπλέον προσφέρεται παραμετροποίηση 4-Band για την λήψη εικόνων RGB και NIR.

Η λύση 4-Band περιλαμβάνει τους δύο φακούς 90mm για τη λήψη πληροφοριών RGB και ένα φακό 50mm για τη λήψη πληροφοριών NIR, παρέχοντας έτσι εικόνες 4-Band (R, G, B, NIR) ή εικόνες CIR.

Η τιμή του νέου συστήματος, πλήρες, είναι στις 445.000 δολάρια και φυσικά απευθύνεται σε πελάτες με μεγάλες ανάγκες για φωτογράφιση από αέρος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Phase One tbl
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.