Η Phase One παρουσιάζει την νέα σειρά μηχανών A


Η Phase One παρουσιάζει την νέα σειρά μηχανών A

Τα τρία νέα μοντέλα αποτελούν πάντρεμα των τεχνολογιών της Phase One και της ALPA. Βασίζονται στο mirrorless σώμα της ALPA 12TC, συν τις ψηφιακές πλάτες μεσαίου φορμά της σειράς IQ2 της Phase One.
Στην ουσία οι τρεις μηχανές ξεχωρίζουν από την πλάτη που φορούν:
– η Phase One A250 φορά την ψηφιακή πλάτη των 50 megapixels, IQ250
– η Phase One A260 φορά την ψηφιακή πλάτη των 60 megapixels, IQ260
– η Phase One A280 φορά την ψηφιακή πλάτη των 80 megapixels, IQ280
Κάθε μία μηχανή δίνεται με τον φακό Rodenstock Alpar των 35mm, ενώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει αν θέλει επιπλέον έναν από τους δύο ALPA HR Alpagon, στα 23mm ή στα 70mm.

Οι μηχανές της σειράς A είναι διαθέσιμες μέσω των επίσημων αντιπροσώπων της εταιρείας (με πενταετή εγγύηση) και οι τιμές τους είναι:
– η Phase One A250 στα 36.000 ευρώ
– η Phase One A260 στα 38.000 ευρώ
– η Phase One A280 στα 43.000 ευρώ
Όσο αφορά τους δύο έξτρα φακούς, αυτοί θα πωλούνται:
– ο ALPA HR Alpagon 5.6/23mm στην τιμή των 7.110 ευρώ
– ο ALPA HR Alpagon 5.6/70mm στην τιμή των 3.510 EUR.

phase-one-alpa-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Phase One
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!