Η Phase One παρουσιάζει την IQ3 100MP Trichromatic, με νέο αισθητήρα της Sony


Η Phase One παρουσιάζει την IQ3 100MP Trichromatic, με νέο αισθητήρα της Sony

H Phase One παρουσιάζει τη νέα της ψηφιακή πλάτη IQ3 100MP Trichromatic, η οποία διαθέτει αισθητήρα CMOS που έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με τη Sony.

Η ανάλυση είναι στα 100 megapixels (αισθητήρας μεσαίου φορμά, 53.4 x 40.1), δίνοντας αρχεία 16 bit και όπως λέει η εταιρεία η αναπαραγωγή των χρωμάτων είναι πολύ κοντά σε ότι βλέπει το ανθρώπινο μάτι και αυτό λόγω της νέας τεχνολογίας Bayer Filter που χρησιμοποιείται.

Η Phase Οne υποστηρίζει ότι στο ISO 35, η νέα μεσαίου φορμά ψηφιακή πλάτη, έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα, φτάνοντας μέχρι τα 12.800 με το λιγότερο δυνατό ψηφιακό θόρυβο. Επιπλέον όπως και οι άλλες πλάτες της σειράς IQ3 και αυτή προσφέρει δυναμικό εύρος 15 stops, μπορεί να εκθέσει μέχρι και 60 λεπτά, έχει ηλεκτρονικό κλείστρο και ενσωματωμένο WiFi και δέχεται φακούς XF.

Η τιμή της IQ3 100MP Trichromatic είναι στα 45.000 δολάρια (ή στα 50.000 μαζί με φακό).

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Phase One.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!