H Philips παρουσιάζει νέα οθόνη στις 32″ με κάλυψη 99% του Adobe RGB και τιμή στις 440 λίρες Αγγλίας


H Philips παρουσιάζει νέα οθόνη στις 32″ με κάλυψη 99% του Adobe RGB και τιμή στις 440 λίρες Αγγλίας

Οι φωτογράφοι βρίσκονται πάντα σε αναζήτηση για να επενδύσουν σε μία νέα οθόνη που θα τους βοηθήσει να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους με μεγαλύτερη πιστότητα χρωμάτων.

Η Philips 328P6AUBREB P-line είναι μία νέα πρόταση με ανάλυση Quad HD (2560 x 1440), η οποία καλύπτει το 99% του Adobe RGB και το 100% του sRGB (CIE 1973). Είναι τεχνολογίας IPS με γωνία θέασης 178 μοιρών, διαθέτει τεχνολογία Flicker-free και μπορεί να προβάλλει 1.074 δισεκατομμύρια χρώματα.

Διαθέτει 2 θύρες USB 3.1 (downstream , 20πλάσια ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από την USB 2.0, θύρα USB-C (upstream ,μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φόρτιση συσκευών) και ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 3 W. Μπορεί να ρυθμίστεί κατά ύψος μέχρι 180 χιλιοστά και έχει ρυθμίσεις Pivot: 90 μοίρες, Swivel: -170/170 μοίρες και Tilt: -5/20 μοίρες.

Η κατασκευή της γίνεται από 65% ανακυκλομένο πλαστικό (η συσκευασία της είναι από 100% ανακυκλωμένα υλικά).

Θα είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2018 με τιμή στις 440 λίρες Αγγλίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Monitors Philips Philips Monitor
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!