Διαγωνισμός Φωτογραφίας: «Τι σημαίνει η ψηφιακή τεχνολογία για εσένα;»


Διαγωνισμός Φωτογραφίας: «Τι σημαίνει η ψηφιακή τεχνολογία για εσένα;»

Μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Τι σημαίνει η ψηφιακή τεχνολογία για εσένα;».

«Τι σημαίνει η ψηφιακή τεχνολογία για εσένα;»

Απάντησε με μια φωτογραφία και διεκδίκησε το βραβείο του ερευνητή!

O διαγωνισμός φωτογραφίας “Τι σημαίνει για εσένα η Ψηφιακή Τεχνολογία; ” προσφέρει σε όλους μας μια ευκαιρία να σκεφτούμε πώς συνδέονται οι ψηφιακές τεχνολογίες με την προσωπική μας καθημερινή εμπειρία και να αποδώσουμε σε μια εικόνα τις απαντήσεις μας.

Μοιραστείτε τον μοναδικό τρόπο που εσείς κατανοείτε την τεχνολογία και τις χρήσεις της και διεκδικήσετε τα βραβεία του διαγωνισμού, ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας στο http://www.athenarc.gr/researchers.night/?page_id=90. Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τα έργα των άλλων για να αναδείξουμε μαζί τον νικητή!

Το διαγωνισμό διοργανώνει το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» σε συνεργασία με τη φωτογραφική ομάδα metapolis στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής Βραδιάς του Ερευνητή 2016 -μια γιορτή της επιστήμης που συγκεντρώνει κάθε χρόνο την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη χιλιάδες επισκέπτες σε περισσότερες από 300 ευρωπαϊκές πόλεις.

Τα 30 έργα που θα διακριθούν θα εκτεθούν τόσο στην προεκδήλωση που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ΕΚ “Αθηνά” (Μαρούσι, Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016) όσο και στην κεντρική εκδήλωση της “Βραδιάς του Ερευνητή 2016” που διοργανώνεται στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Το 1ο Βραβείο (δωροεπιταγή αξίας 400 ευρώ) του διαγωνισμού θα αναδείξει τριμελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από έμπειρους φωτογράφους: τον Γιάννη Γιαννακόπουλο -ιδρυτή του χώρου Metapolis και έμπειρο δάσκαλο της φωτογραφικής τέχνης- τον Γεώργιο Παυλίδη, ερευνητή στο ΕΚ “Αθηνά” με μακρόχρονη πείρα στο χώρο της φωτογραφίας, και τον Αντώνη Ζκέρη, βραβευμένο φωτογράφο από το χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Το 2ο Βραβείο (δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ) θα επιλέξουν οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου μέσα από ηλεκτρονική ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής που θα διοργανωθεί στο πλαίσιο εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις του ΕΚ “Αθηνά” (27/09/2016), όπου και θα παραλάβουν τα βραβεία τους. Περιμένουμε τις υποβολές σας μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στη σελίδα του διαγωνισμού ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Αρτέμιδος 6 & Επιδαύρου, Παράδεισος Αμαρουσίου 151 25 Αθήνα
http://www.athenarc.gr/researchers.night
facebook.com/athenaRIC twitter.com/athenaRICinfo
Τμήμα Επικοινωνίας και Υποστήριξης Καινοτομίας
210 687 5317 & 324
media@athena-innovation.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Competitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!