Έκθεση φωτογραφίας της Λέσχης Φωτογραφίας του 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς


Έκθεση φωτογραφίας της Λέσχης Φωτογραφίας του 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Η Λέσχη Φωτογραφίας του 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς, ένωσε τη δύναμη της με το 2ο Λύκειο Κηφισιάς και συνέχισε τη φωτογραφική της δράση για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Περιπλανηθήκαμε ομαδικά στις γειτονιές της Αθήνας, τα Αναφιώτικα και την Πλάκα, το Μοναστηράκι, τα στενά του Ψυρρή και του Κεραμεικού, το Γκάζι, το λιμάνι του Πειραιά και το πλοίο μουσείο HELLAS LIBERTY.

Συνεχίσαμε τις περιπλανήσεις μας στη γειτονιά μας τη Κηφισιά, φωτογραφίσαμε στις σχολικές μας εκδρομές στη Ν. Μάκρη την Ακρόπολη, το Λαύριο και ολοκληρώσαμε με την ημερήσια εκδρομή μας στην Ι.Μ. Μέγα Σπηλαίου, την Αγία Λαύρα, τα Καλάβρυτα και το Βουραϊκό μέσα από τον οδοντωτό.

Κάποια παιδιά είχαν την δυνατότητα να φωτογραφίσουν στην Β. Εύβοια αλλά και στη Ν. Υόρκη μέρη που πήγαν με τις οικογένειές τους.

Ένα μέρος των περιπλανήσεών μας όπως αποτυπώθηκαν στο φωτογραφικό χαρτί έχετε την δυνατότητα να δείτε στο διήμερο φεστιβάλ των πολιτιστικών και περιβαλλοντικών προγραμμάτων που οργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας στο Πολιτιστικό κέντρο των εκπαιδευτηρίων Δούκα, ΔΑΪΣ.

Υπεύθυνος Λέσχης Φωτογραφίας 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς Παύλος Ζαμενόπουλος
Υπεύθυνη Λέσχης Φωτογραφίας 2ου Λυκείου Κηφισιάς Βασιλική Σκούφη
Επιμέλεια έκθεσης – σχεδιασμός Αφίσας Παύλος Ζαμενόπουλος
Πολιτιστικό κέντρο ΔΑΪΣ
Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου
Ημερομηνίες 13-14 Μαΐου 2015
Ώρες 12:00-18:00

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!