«A woman to love II»: Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας του SPAP Photography


«A woman to love II»: Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας του SPAP Photography

Στην Αθήνα και μετά στην Βαρκελώνη παρουσιάζεται η ατομική Έκθεση Φωτογραφίας του SPAP Photography «A woman to love II».

Η Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας «A woman to love II» παρουσιάζεται στη Βαρκελώνη – προ παρουσίαση στο Cascara, Μελίσσια-Αθήνα

 SPAP Photography στο σημαντικό Πολιτιστικό Kέντρο της Βαρκελώνης Ateneu Sagrerenc Espai 30 – με  προ παρουσίαση (Vernissage) της έκθεσης στο Cascara all day Bar στα Μελίσσια

 Ο SPAP Photography (φωτογράφος Σπύρος Παπαδάτος) παρουσιάζει, με το δικό του μάτι, πόζες γυναικείας ομορφιάς που απεικονίζουν την πλαστικότητα και αρμονία του γυναικείου σώματος και την καλλιτεχνική ευαισθησία του δημιουργού τους.

Μεταξύ των έργων της έκθεσης το διεθνώς βραβευμένο πορτραίτο: Maria Woman – HM FIAP Awarded Author (Honorary Mention from Federation Internationale De L’Art Photographique  – Έπαινος από την Διεθνή Ένωση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας, συντελεστές: Stylist, Make Up Artist: Ζωή Ευθυμοπούλου & Model: Μαρία Μελεούνη) το οποίο διακρίθηκε στον διεθνή διαγωνισμό 10th International Salon-circuit of Art Photography “With Love to Women” – 2015.

Σε συνέχεια της πρώτης παρουσίασης της έκθεσης του SPAP Photography “A Woman to Love II” στο πολιτιστικό κέντρο Μπενετάτος του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού τον Μάιο-Ιούλιο του 2016, και λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ξεκίνησε Tour και παρουσιάστηκε τον Μαρτιο του 2017 στην Δημοτική Πινακοθήκη του Ηρακλείου Κρήτης σε ένα ιστορικό κτήριο, την Βασιλική του Αγίου Μάρκου (καθεδρικός ναός που κτίστηκε από τους Ενετούς το 1239). Πλεόν ταξιδέυει στο εξωτερικό σε μια από τις κορυφαίες πολιτιστικές Ευρωπαικές πόλεις και παρουσιάζεται στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, στο σημαντικό πολιτιστικό κέντρο Ateneu Sagrerenc – Espai 30.

Για όσους δεν θα δουν την έκθεση στην Βαρκελώνη θα πραγματοποιηθεί μια προ-παρουσίαση (Vernissage) της έκθεσης SPAP Photography “A Woman to Love II”-Barcelona στην Αθήνα στο Cascara all day Bar στα Μελίσσια, έναν νέο πολύ όμορφο χώρο ο οποίος αγκάλιασε την καλλιτεχνική αυτή προσπάθεια από την πρώτη στιγμή. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν νέα έργα σε σχέση με την αρχική παρουσίασή της στην Αθήνα  – προ ενός έτους, κάποια εκ των οποίων -όπως το Maria Woman 2”- απέσπασαν νέες διακρίσεις σε πολύ σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς καλλιτεχνικής φωτογραφίας ως Selected Author (ανάρτηση) στο: “NEW Bi – Continental Photo Circuit 2016″ αλλά και στον ιστορικό κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό “TRIERENBERG SUPER CIRCUIT 2017” της Αυστρίας , ως μέλος της ομαδικής συμμετοχής της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας (ΕΦΕ) η οποία κατέκτησε Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Best Mixed Clubs.

Τα εγκαίνια της προ-παρουσίασης (Vernissage) της έκθεσης SPAP Photography “A Woman to Love II”-Barcelona στο Cascara-Μελίσσια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 3 Μαίου 2017, στις 20:00 το απόγευμα. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως και τη Τετάρτη 10 Μαίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια της έκθεσης στην Βαρκελώνη το Σάββατο 13 Μαίου 2017, στις 19:00 το απόγευμα. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως και τη Παρασκευή 26 Μαίου 2017 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Εγκαίνια προ-παρουσίασης (Vernissage)  έκθεσης SPAP Photography “A Woman to Love II”-Barcelona στο Cascara-Μελίσσια: Τετάρτη 3 Μαίου 2017 -20:00

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Έκθεσης: Τούλα Μπράτη- Κόκκαλη

Διάρκεια: 8 ημέρες,  Τετάρτη 3 Μαίου 2017 έως και Τετάρτη 10 Μαίου 2017

 Ώρες – κάθε ημέρα: 19:00 – 23:00 (η έκθεση θα είναι προσβάσιμη στο κοινό όλες τις ώρες λειτουργίας του Cascara)

Διεύθυνση: Cascaraall day Bar, Παναγή Τσαλδάρη 21, 15127  Μελίσσια – Αθήνα

Τηλέφωνο Cascara-all day Bar – έκθεσης: +30 213 043 1495

 

Email: info@SpapPhotography.com

Web: http://www.SpapPhotography.com, http://www.cascara-athens.gr

Facebook fan page:  www.facebook.com/SpapPhotography, https://www.facebook.com/CascaraAllDay

Facebook Exhibit page: http://www.facebook.com/events/1345617238886871  

 Εγκαίνια έκθεσης SPAP Photography “A Woman to Love II”-Barcelona – πολιτιστικό κέντρο Ateneu Sagrerenc Espai 30: Σάββατο 13 Μαίου 2017 -19:00

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Έκθεσης: Τούλα Μπράτη- Κόκκαλη

Διάρκεια: 14 ημέρες,  Σάββατο 13 Μαίου 2017 έως και Παρασκευή 26 Μαίου 2017

 Ώρες – καθημερινές: 17:00 – 21:00

Διεύθυνση: Πολιτιστικό κέντρο Ateneu Sagrerenc-Espai30, Carrer Hondures 30 -08027 Barcelona – SPAIN

Τηλέφωνο πολιτιστικού κέντρου Espai 30  – έκθεσης: +34 935 15 76 54

Email: info@SpapPhotography.com

Web: http://www.SpapPhotography.com

Facebook fan page:  www.facebook.com/SpapPhotography, http://www.facebook.com/ACESPAI30/

Facebook Exhibit page: http://www.facebook.com/events/865895196881551

SpapPhotography_com_homepage_website_photo

SPAP_Photography_Maria-woman-2

Cascara-all-day-bar-Melissia-Athina

Ateneu-Sagrerenc-Espai30_Barcelona-Spain

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!