Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας “Ηδύφως” εγκαινίασε την έκθεσή της


Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας “Ηδύφως” εγκαινίασε την έκθεσή της

Πρόκειται για μία πολυθεματική έκθεση φωτογραφίας, όπου ο κάθε φωτογράφος δείχνει την δουλειά του μέσα από ένα θέμα που έχει επιλέξει.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Άλλη μία εντυπωσιακή εκδήλωση για την φωτογραφία από τη Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας ‘’Ηδύφως’’ σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρών έγινε την Δευτέρα 27 Απριλίου στον όμορφο χώρο της Αγοράς Αργύρη. Μετά την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του 3ου Φωτομαραθώνιου που έγινε την Κυριακή και στα πλαίσια του φεστιβάλ Μέρες Φωτογραφίας 2014, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια μίας ξεχωριστής έκθεσης φωτογραφίας όπου τα μέλη της λέσχης έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό επιλέγοντας ο καθένας το δικό του θέμα και δείχνοντας την δουλειά τους.

Ουσιαστικά όχι μία αλλά 42 μικρές εκθέσεις φωτογραφίας όσοι και οι συμμετέχοντες κρατούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη σε ψηλά επίπεδα και πραγματικά αξίζει να την επισκεφτεί όλο το Πατραϊκό κοινό.

Η έκθεση θα συνεχιστεί έως τις 10 Μαΐου 2014 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό της Πάτρας από 9:00 το πρωί έως 9:30 το βράδυ εκτός Κυριακής.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τα εγκαίνια:

IDIfos egkainia ek8esis 1

IDIfos egkainia ek8esis 2

IDIfos egkainia ek8esis 3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!