Χρώμα στη Πόλη: Έκθεση Φωτογραφίας των Φωτογραφικών Ομάδων Πολύμορφο και ΑΣΤΟ


Χρώμα στη Πόλη: Έκθεση Φωτογραφίας των Φωτογραφικών Ομάδων Πολύμορφο και ΑΣΤΟ

Στη πόλη της Πάτρας και μέχρι τις 30 Ιουνίου παρουσιάζεται η κοινή Έκθεση Φωτογραφίας δύο φωτογραφικών ομάδων με τίτλο “Χρώμα στη Πόλη”.

η Ανοικτή Φωτογραφική Ομάδα Πολύμορφο του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ – Πάτρας και η Φωτογραφική Ομάδα ΑΣΤΟ Επικοινωνούμε Συνεργάζονται και συνδιοργανώνουν Έκθεση Φωτογραφίας, με θέμα :«ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

Στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά της Πάτρας, 45 ερασιτέχνες φωτογράφοι, εκτίθενται και εκθέτουν αυτό που τράβηξε το βλέμμα τους στην πόλη, 150 φωτογραφίες, για να μας θυμίσουν ότι η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο, αλλά η φωτογραφία του εαυτού ή αυτό που ο καθένας είδε στην πόλη!
Συμμετέχουν με έργα τους:

Από την ΑΣΤΟ Επικοινωνούμε : Χρήστος Αντωνόπουλος, Βίλλυ Βρακατσέλη, Αλεξάνδρα Γάκη, Μαίρη Γιαννοπούλου, Αθηνά Θανοπούλου, Γιώργος Καϊμακάς, Θανάσης Κρητικός, Κώστας Λεπενιώτης, Ιουλιέτα Παναγιωτακοπούλου, Γιώργος Παναγόπουλος, Εύα Πανίτσα, Γιάννης Πατρώνης, Σάκης Ροδίτης, Γιώργος Σπυρόπουλος.

Από την Ανοικτή Φωτογραφική Ομάδα Πολύμορφο
: Φώτης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Αλεβίζος, Μαρί Αμπλά, Γιώργος Αναγνώστου, Θανάσης Αναστασόπουλος, Νίκος Βάινος, Άρια Βάινου, Χρυσή Βουτσινά, Μαρία Γεωργοπούλου, Κώστας Δημόπουλος, Ουρανία Δριμάλα, Απόστολος Καλλιακμάνης, Βασιλική Καλύβα, Ακριβή Καναβού, Μαρίνα Κανελλοπούλου, Γιάννης Κοπανάς, Αρετή Λαμπροπούλου, Δέσποινα Λέκκα, Νάνσυ Μάρκου, Γιάννης Ντάρλας, Γιάννος Ξυδίας, Άγγελος Παλαιολόγος, Βασίλης Παναγόπουλος, Ασπασία – Άρτεμις Παπαδημητρίου, Θάνος Παπαδημητρίου, Έφη Πλώτα, Σόνια Πουλή, Ζωή Προδρομάκη, Δημήτρης Σαρχώσης, Αιμιλία Σιακοβέλη, Έφη Φαρμάκη, Χρήστος Χονδρογιάννης, Γιώργος Χριστολουκάς.

Εγκαίνια:
Τετάρτη 22/6, ώρα 20:30 στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά
(Λεωφόρος Γούναρη 118, Πάτρα 26224)
Ώρες Λειτουργίας:
11:00- 13:00 & 18:00-21:00 καθημερινά
Πληροφορίες:
polymorfo.gr@gmail.com
asto.photography@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!