26 Προσεγγίσεις στο Πορτρέτο: Έκθεση Φωτογραφίας της ΦΟΛ


26 Προσεγγίσεις στο Πορτρέτο: Έκθεση Φωτογραφίας της ΦΟΛ

Στη Λήμνο παρουσιάζεται η Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας της Λήμνου με τίτλο “26 Προσεγγίσεις στο Πορτρέτο”.

Η Φωτογραφική Ομάδα της Λήμνου, παρουσιάζει 26 μικρούς φωτογραφικούς μονολόγους, «26 Προσεγγίσεις στο Πορτρέτο».

Απόψεις σχετικά με το πρόσωπο, τη μορφή, την εικόνα, την παρουσία, την απουσία και τα αισθήματα, όπως αποτυπώνονται μέσα από το διακριτό βλέμμα των μελών της.

Η 7η έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου, ξεκινά το ταξίδι της και πάλι από το Λιμανάκι της Μύρινας, από τον Χώρο Τέχνης «Αποθήκη», το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα.

Σας περιμένουμε στα εγκαίνια και καθημερινά, μέχρι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, το πρωί από τις 11:00 έως 13:00 και το απόγευμα από τις 19:00 έως 21:30, με μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων – εκπλήξεων, που θα σας ανακοινωθούν σύντομα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!