Κάδρο και Φόρμα: Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Κέρκυρας Φωτοκλίκ


Κάδρο και Φόρμα: Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Κέρκυρας Φωτοκλίκ

Στην Κέρκυρα παρουσιάζεται η Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Κέρκυρας Φωτοκλίκ με τίτλο Κάδρο και Φόρμα.

Έκθεση Φωτογραφίας: Κάδρο και Φόρμα

Η Φωτογραφική Ομάδα Κέρκυρας Φωτοκλίκ για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει την ετήσια έκθεση φωτογραφίας στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας με τίτλο ¨Κάδρο και Φόρμα¨.


Photo credits: Ανδρέας Γρυπάρης

Δεκαεφτά φωτογράφοι εκθέτουν την δική τους οπτική δίνοντας έμφαση σε τεχνοτροπίες της σύνθεσης και των μορφών υπό την επιμέλεια του φωτογράφου και καθηγητή φωτογραφίας Ευάγγελου Κούρκουλου.


Photo Credits: Σοφία Δαλαμάγκα

Info:
Εγκαίνια: 14 Φεβρουαρίου
Τοποθεσία: Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας
Διάρκεια: 14 εως 22 Φεβρουαρίου
Ώρες Λειτουργίας: 9:00 – 13:00 & 18:00 – 21:00
Επιμέλεια Έκθεσης: Ευάγγελος Κούρκουλος

Συμμετέχοντες: Βλαχόπουλος Σπυρίδων, Βλάχου Ματούλα, Γρυπάρης Ανδρέας, Γύπας Σπυρίδων, Δαλαμάγκα Σοφία, Δαπέργολα Έλενα, Κομιανός Νικόλαος, Κούρκουλος Ευάγγελος, Μαζιάνης Κωνσταντίνος, Μακρή Λένα, Μανέτα Νατάσα, Ματθαιόπουλος Ιωάννης, Ματθαιοπούλου Αριστέα, Μιάρη Αιμιλία, Ριγανάς Σπυρίδων, Ρωμαίου Αναστασία, Σαλβάνος Γιώργος.

*H φωτογραφία του άρθρου είναι του Γιώργου Σαλβάνου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!