Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας “Στο πέρασμα του Χρόνου”


Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας “Στο πέρασμα του Χρόνου”

H έκθεση παρουσιάζεται στο Μουσείο Βάσως Κατράκη Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Μαΐου.

Εγκαίνια έκθεσης

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016
Αιτωλικό
Την Τετάρτη έγιναν στο Μουσείο Βάσως Κατράκη Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου τα εγκαίνια της Έκθεσης φωτογραφίας “Στο πέρασμα του Χρόνου” με την παρουσία Αντιδημάρχων Δήμου Μεσολογγίου του προέδρου της “Φωτολεμέ” και μελών των λεσχών φωτολεκέ και φωτολέμε, φίλων της φωτογραφίας και πλήθος κόσμου. Την εκδήλωση συντόνισε ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος του Μουσείου Παν. Σταράμος, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο αντιδήμαρχος Σπ. Καρβέλης και ο πρόεδρος της φωτολεκέ Γ. Βλαχόπουλος.

H έκθεση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την ένθερμη υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, της Δημοτικής Πινακοθήκης Κέρκυρας και της Φωτογραφικής Λέσχης Ιεράς Πόλεως Mεσολογγίου “Φωτολέμε”.

Εκθέτουν με 54 έργα οι φωτογράφοι μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας:
Αλέκος Παπαδόπουλος , Κατερίνα Μιχοπούλου, Μάρκος Κυπριανός, Νίκος Γατσούλης και Πέτρος Ζερβός
Επιμελητής της έκθεσης :Άρης Κυριαζής
Στήσιμο της έκθεσης :Μάρκος Κυπριανός, Πέτρος Ζερβός
Διάρκεια έκθεσης 13/04 έως 04/05
Ώρες επίσκεψης: 10:30- 13:00
Φωτορεπορτάζ :Βλάσης Τσώνος

fotoleme-9

fotoleme-8

fotoleme-5

fotoleme-7

fotoleme-6

fotoleme-2

fotoleme-4

fotoleme-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!