Λέξ-εικον, έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Πανεπιστημίου Κρήτης


Λέξ-εικον, έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Πανεπιστημίου Κρήτης

H έκθεση θα παρουσιαστεί στο Ηράκλειο από τις 19 Μαΐου μέχρι τις 24 Μαΐου. Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Έκθεση φωτογραφίας “Λέξ-εικον” Της Φωτογραφικής Ομάδας Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η φωτογραφική ομάδα πανεπιστημίου Κρήτης, οργανώνει την ετήσια έκθεση φωτογραφίας της με φετινό τίτλο “Λέξ-εικόν”, η οποία θα φιλοξενηθεί στην πύλη Βιτούρι.
Τη φετινή χρονιά, αποφασίσαμε να προσθέσουμε έναν δημιουργικό περιορισμό στη συνηθισμένη ροή “σκέψη-φωτογραφία” και έτσι την αλλάζουμε σε “στίχοι-σκέψη-φωτογραφία”. Στίχοι από τραγούδια, ποίηση, λογοτεχνία και όχι μόνο, επιστρατεύονται από δημιουργικά μυαλά και με κοινό εργαλείο τη φωτογραφική μηχανή, αλλάζουν μορφή και μετουσιώνονται σε μια έτερη τέχνη με το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από κάδρα καρφωμένα σε ένα τοίχο.

Η έκθεση θα ανοίξει για το κοινό στις 19 Μαϊου. Την Τετάρτη 20 Μαϊου στις 20:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης και την Παρασκευή 22 Μαϊου κατά τις βραδυνές ώρες, η Φωτογράφος Έφη Παρούτσα θα κάνει παρουσίαση της δουλειάς της από όλο τον κόσμο.

Εγκαίνια: 20/5/2015 στις 20:30
Διάρκεια έκθεσης: 19/5/2015 – 24/5/2015
Διεύθυνση: Πύλη Βιτούρι – 25 Παρ. 3η Πεδιάδος Βίγλας
Ωράριο: 10:00-14:00 και 17:00-21:00 Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες στο:
www.facebook.com/fopk.uoc

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!