Έκθεση φωτογραφίας ”Τα Ξωτικά των Σπηλαίων”


Έκθεση φωτογραφίας  ”Τα Ξωτικά των Σπηλαίων”

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Έκθεση φωτογραφίας:”Τα Ξωτικά των Σπηλαίων”
Ο Κυριάκος Κόκκος, Γιάννης Τσιλίδης και Γιάννης Πετρογιάννης παρουσιάζουν την υλοποίηση της ιδέας τους για την φωτογραφική απόδοση, των θρύλων και των μύθων για τα ξωτικά των σπηλαίων, με τη συμμετοχή δώδεκα φωτογράφων, μελών της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.
Μετά από περιπετειώδεις και συναρπαστικές φωτογραφίσεις στα σπήλαια της Αττικής, παρουσιάζουν μια πρωτότυπη φωτογραφική άποψη για τα ξωτικά των σπηλαίων, όπως την καταγράψανε με τους φωτογραφικούς τους φακούς.
Η έκθεση με 59 έργα των φωτογράφων:
ΒΑΣΙΛΗ ΧΕΙΡΑΚΗ – ΙΩΑΝΝΗ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ – ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΛΙΔΗ – ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΜΑΚΡΗ – ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΟΥΤΣΗ – ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ – ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ – ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΟΚΚΟΥ – ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΝΟΛΙΟΥ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΡΑΦΩΝΙΤΗ -Kita Etsuko- ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΖΗ
παρουσιάζεται στο Mosaic Undergound (Χρ. Λαδά 2, Πλ. Καρύτση Αθήνα) από 10 – 20 Δεκεμβρίου.
Επιμέλεια έκθεσης : Κυριάκος Κόκκος – Γιάννης Τσιλίδης.
Εγκαίνια Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στις 8:30μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη
Με εκτίμηση
Κυριάκος Κόκκος
Μέλος του ΔΣ της ΕΦΕ

Kyriakos Kokkos

Kyriakos Kokkos (2)

Kouzis Panagiotis

Kita Etsuko

George Vlachos

Dionisis Koutsis

Dimitris Zarafonitis

Antzela Xronopoulou (2)

Antzela Xronopoulou (3)

Antzela Xronopoulou

Cheirakis Vasilis 2

Cheirakis Vasilis

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!