Έκθεση Φωτογραφίας «Touch… αγγίζοντας το βάθος»


Έκθεση Φωτογραφίας «Touch… αγγίζοντας το βάθος»

Στη πόλη της Αθήνας και συγκεκριμένα στου Ψυρρή παρουσιάζεται η Έκθεση Φωτογραφίας «Touch… αγγίζοντας το βάθος».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έκθεση Φωτογραφίας «Touch… αγγίζοντας το βάθος»
Σοφία Καλαντζή
24 Αυγούστου – 7 Σεπτεμβρίου 2016
στο Boo Art Cafe

Η πρωτότυπη φωτογραφική έκθεση της Σοφίας Καλαντζή αφηγείται μία ιστορία, που μπορείς να την αγγίξεις τόσο, όσο εσύ θες.
Στόχος της είναι να αγγίξει τον θεατή στα λεπτά εκείνα συναισθήματα που για τους δικούς του λόγους έχει κρύψει στο βάθος του.

Κάθε μία φωτογραφία συνοδεύεται από ένα μήνυμα, που σε παρακινεί να βουτήξεις στην προσωπική σου «θάλασσα». Ταξιδεύουμε μαζί της όπου οι εικόνες, τα μηνύματα και η μουσική σε κάνουν πρωταγωνιστή σε μία ταινία, που το ζητούμενο είναι ένα, να σε συναντήσεις.

Μία έκθεση που πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη στις μέρες μας, γιατί ήρθε ο καιρός οι άνθρωποι να μετακινηθούμε από την επιφάνεια στο βάθος και να ανακαλύψουμε την ουσία που κάνει την ζωή πραγματικά ενδιαφέρουσα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016, στις 20:00, στο Boo Art Cafe- Σαρρή 21 Ψυρρή, Αθήνα.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2016 και θα λειτουργεί καθημερινά από 11:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00.

Είσοδος ελεύθερη

Η έκθεση είναι εμπνευσμένη από την Σφαιρική Αντιληπτικότητα (www.sferiki.gr), μια μέθοδο που σε βοηθάει να σε συναντήσεις επί της ουσίας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!