Έκθεση φωτογραφίας Τoxic Breath meets Face me @ BOO!


Έκθεση φωτογραφίας Τoxic Breath meets Face me @ BOO!

Στο Ψυρρή παρουσιάζεται η Έκθεση φωτογραφίας Τoxic Breath meets Face me @ BOO.

Έκθεση φωτογραφίας Τoxic Breath meets Face me @ BOO!

Ένα ενδιαφέρον πάντρεμα, μία φωτογραφική συνύπαρξη δύο φωτογράφων στο BOO. Η Ηρώ και ο Βαγγέλης από τις 8 Δεκεμβρίου συνυπάρχουν στο BOO! και παρουσιάζουν τις εκθέσεις τους, συνθέτοντας μία μοναδική εμπειρία που μας ταξιδεύει σε δύο διαφορετικούς κόσμους της φωτογραφίας.

O Bαγγέλης παρουσιάζει την έκθεση Toxic Breath με θέμα τη συνύπαρξη του άψυχου Industrial τοπίου με το αθρώπινο, ζωντανό στοιχείο. Μία αντίθεση που αποτυπώνει τη σκληρότητα των συναισθημάτων και του βιομηχανικού περιβάλλοντος, μέσα από τις χορευτικές κινήσεις μίας μπαλαρίνας.

Η Ηρώ παρουσιάζει την έκθεση Face Me, με θέμα τα πορταίτα της. Πρόσωπα που και εκφράσεις που κρύβονται πίσω από ένα «πέπλο» συμβολίζουν την εσωτερική αναζήτηση του ανθρώπου, τους φόβους, τα συναισθήματα και τις αδυναμίες.

Δύο ενδιαφέρουσες εκθέσεις με κοινό γνώμονα την ανθρώπινη φύση, την έκφραση και τη συνύπαρξη του hard & soft στοιχείου της εικόνας.

8-18 Δεκεμβρίου
BOO! Café Bar
Σαρρή 21, Ψυρρή, Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!