Έκθεση Φωτογραφίας “Χαρτοποιία Αιγίου”


Έκθεση Φωτογραφίας “Χαρτοποιία Αιγίου”

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Έκθεση Φωτογραφίας – “Χαρτοποιία Αιγίου”

Η Χαρτοποιία Αιγίου, πολλά χρόνια μετά το σβήσιμο των μηχανών της, συνεχίζει να εμπνέει καλλιτέχνες από το Αίγιο και όχι μόνο, που μέσα στην εικόνα εγκατάλειψης και λήθης του κάποτε μεγαλύτερου εργοστασίου χάρτου των Βαλκανίων, ανακαλύπτουν στοιχεία νοσταλγικά, σχεδόν ποιητικά, για να αναδείξουν και με τον τρόπο αυτό τα επαναφέρουν στη ζωή. Γιατί πάντα, καθετί πεθαίνει μόνο όταν το ξεχάσουμε.

Ο Κώστας Γεωργόπουλος (Β.Ε.Ν.) και η Αφροδίτη Αγγελετοπούλου παρουσιάζουν στην Αγορά Αργύρη (Αγίου Ανδρέου 14, Πάτρα), την έκθεση φωτογραφίας με θέμα το εργοστάσιο της Χαρτοποιίας Αιγίου, εμπλουτισμένη αυτή τη φορά με νέο υλικό από χώρους που για πολλά χρόνια παρέμεναν απροσπέλαστοι.

Η έκθεση που για πρώτη φορά παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2014 στο Αίγιο σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιάλειας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και με την υποστήριξη της Φωτογραφικής Ομάδας “5.6”.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 4 Μαρτίου και ώρα 19:00.
Διάρκεια Έκθεσης: 4 έως 19 Μαρτίου 2015.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 13:00 & 17:30-21:00. Σάββατο 09:00-14:00.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!