Ομιλία του Πλάτωνα Ριβέλλη


Ομιλία του Πλάτωνα Ριβέλλη

Η Φωτογραφία Δυτικά είναι “μια φωτογραφική ομάδα με κοινό σημείο αναφοράς το αστείρευτο πάθος και την μεγάλη αγάπη των μελών για την φωτογραφική τέχνη και τον πολιτισμό”. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΟΜΙΛΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ ΡΙΒΕΛΛΗ

Ο ερασιτέχνης φωτογράφος στην εποχή του διαδικτύου

Στο πλαίσιο της έκθεσης της Ομάδας ΦΩΤΟΔΥΤΙΚΑ ο Πλάτων Ριβέλλης θα μιλήσει την Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 20:00 το βράδυ με θέμα την ιδιομορφία της παρουσίας του ερασιτέχνη φωτογράφου κατά την εποχή της κυριαρχίας του διαδικτύου.

Θα επισημάνει τις αλλαγές στόχων και μεθόδων, καθώς και τη νέα δημιουργική και ηθική ευθύνη, που φαίνεται να επιβάλλονται από την ψηφιακή ευκολία και τη διαδικτυακή κυριαρχία. Παράλληλα θα αναφερθεί και στη δική του φωτογραφική πορεία.

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
(ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ & ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ) ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 23/6/2014 – 2/7/2014 ΟΜΙΛΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ ΡΙΒΕΛΛΗ 27/6/2014 20:30

Επικοινωνία: Κτίριο ΚΥΒΕ, Ε. Μακαρίου 1, 2ος Όροφος, Περιστέρι.
Website: www.fotodytika.com email: fotodytika@gmail.com
Facebook: Φωτογραφία Δυτικά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo lectures
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!