Η Adobe ανακοίνωσε (ξανά) ρεκόρ εσόδων

Η Adobe φαίνεται ότι είναι ένα τραίνο που δεν μπορεί να το σταματήσει κανείς, καθώς συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Η εταιρεία που μας έδωσε το Photoshop ανακοίνωσε ΞΑΝΑ ότι έκανε ρεκόρ εσόδων, με την τρομερή αύξηση εσόδων του 25% για το τρίτο τρίμηνο του 2018, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017 (τα έσοδα από το Creative Cloud αυξήθηκαν κατά 1.36 δισεκατομμύρια δολάρια).

Τα έσοδα για το τρίτο τρίμηνο του 2018 έπιασαν τα 2.29 δισεκτομμύρια δολάρια, με την εταιρεία να αγοράζει πίσω 2.9 εκατομμύρια μετοχές της, πληρώνοντας για αυτές 714 εκατομμύρια δολάρια.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!