Έρχεται το Photo Voices 2013


Έρχεται το Photo Voices 2013

Πρόκειται για ένα ολοήμερο πρόγραμμα διαλέξεων με γενικό μότο “We Speak Photography”, το οποίο θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Mουσείου Μπενάκη την επόμενη Κυριακή 3 Νοεμβρίου.

Ο στόχος του Photo Voices 2013 είναι να αναδείξει τον κοινωνικό ρόλο της φωτογραφίας στην εποχή μας, μέσα από τις εμπειρίες και απόψεις των καλεσμένων ομιλητών. Στο χρόνο των τεσσάρων ωρών που θα διαρκέσει, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε 10 καταξιωμένες προσωπικότητες από την Ελλάδα, τη Νορβηγία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Πορτογαλία και τις ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους φωτογράφους Andrea Gjestvang (NO), Andrea Star Reese (US), Jason Forio (GB), και Νικόλα Βεντουράκη. Επίσης τον ανεξάρτητο επιμελητή εκθέσεων Κωστή Αντωνιάδη, τον επιμελητή του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Ηρακλή Παπαϊωάννου, τη διευθύντρια του FORMAT Festival Louise Clements, τον εκδότη και ιδρυτή του Next Level Magazine Sheyi Bankale, το φωτορεπόρτερ Γιάννη Μπεχράκη και τη διευθύντρια του Festival Encontros da Imagem της Πορτογαλίας Angela Ferreira (PT).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα μέλη του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας ενώ για τους υπόλοιπους υπάρχει γενική είσοδος στην τιμή των 7 ευρώ. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά, θα υπάρχει όμως και μετάφραση στα ελληνικά.

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσουμε τους ομιλητές και να εμπλουτίσουμε τις φωτογραφικές μας γνώσεις με τις εμπειρίες και τις εικόνες που θα μας μεταφέρουν με τις φωνές τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!