“Ταξίδι” η νέα έκθεση από το φωτογραφικό εργαστήρι Φωτοδίοδος


“Ταξίδι” η νέα έκθεση από το φωτογραφικό εργαστήρι Φωτοδίοδος

Η “Φωτοδίοδος” δραστηριοποιείται στην Κοζάνη εδώ και 10 χρόνια και προωθεί την τέχνη της φωτογραφίας με πλήθος εκδηλώσεων: μαθήματα αναλογικής και ψηφιακής φωτογραφίας, προβολές μεγάλων φωτογράφων, εξορμήσεις, εκδρομές, συζητήσεις σχετικές με τη φωτογραφία, ημερίδες και σεμινάρια.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

“Έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Εργαστηρίου Κοζάνης Φωτοδίοδος”

Το Φωτογραφικό Εργαστήριο του Δήμου Κοζάνης Φωτοδίοδος παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας με θέμα το “Ταξίδι”, που θα φιλοξενηθεί από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου 2014 στον εκθεσιακό του χώρο έναντι της Μητροπόλεως.

Το θέμα της φωτογραφικής έκθεσης είναι το ταξίδι γιατί η φωτογραφία από μόνη της είναι ένα ταξίδι. Είτε γιατί αναφέρεται στο παρελθόν, είτε γιατί μεταμορφώνει τα φωτογραφιζόμενα και ταξιδεύει με αυτόν τον τρόπο τον θεατή, είτε γιατί σαν τέχνη αναγκάζει τον φωτογράφο σε μια ανεξέλεγκτη πορεία αλλαγών και αναζήτησης που μοιάζει με ένα ταξίδι χωρίς τέλος. Εγκαίνια: Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014, στις 20:30 μ.μ.

Βασικές Πληροφορίες
Πότε: 24 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου 2014
Καθημερινά: 19:00 – 22:00
Που: Εκθεσιακός χώρος Δήμου Κοζάνης (απέναντι απ’ τη Μητρόπολη), Κοζάνη
Διοργάνωση: Φωτογραφικό Εργαστήριο του Δήμου Κοζάνης Φωτοδίοδος
Επικοινωνία: photodiodos@gmail.com
Υπερσύνδεσμος: www.photodiodos.gr
Κόστος: Είσοδος Ελεύθερη

Δείτε μια παρουσίαση της έκθεσης από το Kozani TV:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions Photodiodos
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!