Η Fotodiox παρουσίασε adapters για την Fujifilm GFX


Η Fotodiox παρουσίασε adapters για την Fujifilm GFX

Η Fotodiox ανακοίνωσε πέντε adapters για την μεσαίου φορμά μηχανή Fujifilm GFX.

Οι adapters αυτοί επιτρέπουν την χρησιμοποιήση φακών διαφορετικών συστημάτων στην Fujifilm GFX 50S. Οι adapters είναι σχεδιασμένοι για όλους σχεδόν του τύπους φακών. Οι φακοί πάνω από 50mm θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την GFX χωρίς να επηρεάσουν την εικόνα, όμως οι wide φακοί θα προκαλλούν βινιετάρισμα στην εικόνα.

Η σειρα αυτή των adapter θα είναι διαθέσιμη για το Canon EF-Mount, Nikon F-Mount, Olympus OM-Mount, Mamiya 645, και Contax.

Οι adapters ειναι κατασκευασμένοι εξ ολοκλήρου από μέταλλο με βάσεις επιχρωμιωμένου ορείχαλκου για πιο ασφαλή και σταθερή εφαρμογή.

Το κόστος των adapters είναι στα 150 δολάρια με εξαίρεση τον αντάπτορα για Mamiya 645, του οποίου η τιμή ειναι 170 δολάρια. Επιπλέον όλοι οι adapters έχουν εγγύηση 2 χρόνια.

Τέλος, να αναφαίρουμε οι συγκεκριμένοι adapters δεν προσφέρουν δυνατότητα χρησιμοποίησης του συστήματος αυτόματης εστίασης και του σταθεροποιητή και δεν προσφέρουν αυτόματη φωτομέτρηση.

fotodioxPro-Canon

Fotodiox Canon adapter

fotodioxPro-Contax

Fotodiox Contax adapter

fotodioxPro-Mamiya

Fotodiox Mamiya adapter

fotodioxPro-Nikon

Fotodiox Nikon adapter

fotodioxPro-Olympous

Fotodiox Olympous adapter

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Photodiox
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!