Φωτογράφος τρακάρει υπερ-αυτοκίνητο αξίας 500.000 δολαρίων

Η αλήθεια είναι ότι ως φωτογράφοι ποτέ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα πάνε όλα καλά κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφισης.

Όπως αναφέρει η Lancashire Evening Post του Ηνωμένου Βασιλείου, ένας άντρας, ο οποίος λέγεται ότι ήταν ο φωτογράφος που ετοίμαζε μία φωτογράφιση, πέρασε μία πανάκριβη Lamborghini P 750-4 Superveloce από τη βιτρίνα του καταστήματος Amari Supercars στο Preston.

Ο φωτογράφος προσπάθησε να μετακινήσει το πανάκριβο αυτοκίνητο, αξίας 500.000 δολαρίων, σε μία καλύτερη θέση, αλλά προφανώς δεν μπόρεσε να ελέγξει την πανίσχυρη μηχανή του.

Θέλετε και το χειρότερο; Η Lamborghini χτύπησε και δύο Ferrari που βρισκόταν εντός του καταστήματος, από τις οποίες η μία λέγεται ότι είναι μία συλλεκτική 521BBi Boxer του 1981, αξίας 275.000 λιρών Αγγλίας.

Πάντως σύμφωνα με τον υπεύθυνο του καταστήματος το συμβάν δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Η συμβουλή μας: Όταν φωτογραφίζετε αντικείμενα μεγάλης αξίας, ειδικά αυτοκίνητα, να αφήνετε τον ιδιοκτήτη – υπεύθυνο να τα μετακινεί στη θέση που τα θέλετε και όχι να το κάνετε εσείς.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!