Φωτογράφος τρακάρει υπερ-αυτοκίνητο αξίας 500.000 δολαρίων


Φωτογράφος τρακάρει υπερ-αυτοκίνητο αξίας 500.000 δολαρίων

Η αλήθεια είναι ότι ως φωτογράφοι ποτέ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα πάνε όλα καλά κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφισης.

Όπως αναφέρει η Lancashire Evening Post του Ηνωμένου Βασιλείου, ένας άντρας, ο οποίος λέγεται ότι ήταν ο φωτογράφος που ετοίμαζε μία φωτογράφιση, πέρασε μία πανάκριβη Lamborghini P 750-4 Superveloce από τη βιτρίνα του καταστήματος Amari Supercars στο Preston.

Ο φωτογράφος προσπάθησε να μετακινήσει το πανάκριβο αυτοκίνητο, αξίας 500.000 δολαρίων, σε μία καλύτερη θέση, αλλά προφανώς δεν μπόρεσε να ελέγξει την πανίσχυρη μηχανή του.

Θέλετε και το χειρότερο; Η Lamborghini χτύπησε και δύο Ferrari που βρισκόταν εντός του καταστήματος, από τις οποίες η μία λέγεται ότι είναι μία συλλεκτική 521BBi Boxer του 1981, αξίας 275.000 λιρών Αγγλίας.

Πάντως σύμφωνα με τον υπεύθυνο του καταστήματος το συμβάν δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Η συμβουλή μας: Όταν φωτογραφίζετε αντικείμενα μεγάλης αξίας, ειδικά αυτοκίνητα, να αφήνετε τον ιδιοκτήτη – υπεύθυνο να τα μετακινεί στη θέση που τα θέλετε και όχι να το κάνετε εσείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Car Photography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!