Φωτογράφος χρησιμοποιεί την Nikon D5300 για να καταγράψει την ζωή αθλητών ελεύθερης πτώσης


Φωτογράφος χρησιμοποιεί την Nikon D5300 για να καταγράψει την ζωή αθλητών ελεύθερης πτώσης

O Juan Mayer είναι έμπειρος skydiver και ταυτόχρονα φωτογράφος και στο video που ακολουθεί χρησιμοποίησε τη νέα Nikon D5300 για να καταγράψει τα άλματα αθλητών ελεύθερης πτώσης.

Το video το οποίο γυρίστηκε εξολοκλήρου με μία Nikon D5300 στην έδρα του Mayer στο Dubai, έγινε με την βοήθεια της Nikon Μέσης Ανατολής, με σκοπό να αναδείξει τις δυνατότητες της νέας DSLR μηχανής της ιαπωνικής εταιρείας (ανάμεσα στις άλλες και την δυνατότητα WiFi σύνδεσης της μηχανής με tablet).

Και αν θεωρείται ότι η ελεύθερη πτώση είναι μία τρέλα τότε φανταστείτε στο κεφάλι σας αντί να έχετε μία μικρή action camera, να έχετε δεμένες όχι μία, αλλά δύο Nikon D5300.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DSLRs Nikon Nikon D5300 Nikon DSLRs

Πηγή:

Imaging-Resource
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!