Αγωνιστικό αυτοκίνητο χτυπάει φωτογράφο που ήταν σε λάθος σημείο


Αγωνιστικό αυτοκίνητο χτυπάει φωτογράφο που ήταν σε λάθος σημείο

Ακόμα ένα περιστατικό που αφορά φωτογράφο ο οποίος σε αγώνα αυτοκινήτων βρισκόταν σε λάθος σημείο.

Συγκεκριμένα ο φωτογράφος David LeClair κάλυπτε το ράλλυ Sno*Drift Rally στο Μίσιγκαν των Η.Π.Α., επιλέγοντας να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις των διοργανωτών και την ειδική κόκκινη ταινία που υπήρχε στο εξωτερικό μέρος μίας στροφής.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα αυτοκίνητο το οποίο βγήκε εκτός ελέγχου να τον χτυπήσει με δύναμη και να τον πετάξει πολλά μέτρα μακριά.

Ο φωτογράφος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και ο αγώνας διακόπηκε.

Ο ίδιος ο φωτογράφος έγραψε στο Facebook του ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένη ωμοπλάτη και ζημιά στο συκώτι του, ενώ φίλος του φωτογράφου σημείωσε σε σχόλιο του video ότι δεν διατρέχει κάποιο σημαντικό κίνδυνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν φωτογράφοι! Σε αγώνες αυτοκινήτου μην κάθεστε στην εξωτερική πλευρά των στροφών καθώς η έξοδος ενός οχήματος είναι πολύ πιθανή. Όπως έχουμε πει επανειλημμένα καμία φωτογραφία δεν αξίζει να κινδυνέψουμε με τραυματισμό ή θάνατο.

Μπορείτε να δείτε τη λάθος θέση του φωτογράφου και τη στιγμή του ατυχήματος (Προσοχή, σκληρή εικόνα της σύγκρουσης).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

a

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!