Επισκεφθείτε την on line έκθεση “Russian Photography”


Επισκεφθείτε την on line έκθεση “Russian Photography”

Ξεκίνησε με το όραμα ενός μουσείου διαφορετικού από όσα ξέραμε έως τότε. Ένα μουσείο στο οποίο μπορούμε να έχουμε ελεύθερη πρόσβαση όλοι, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν βρισκόμαστε, όλες τις ώρες της μέρας ή της νύχτας.

Το μουσείο εγκαινίασε το Φεβρουάριο ένα νέο πρόγραμμα με το οποίο εξερευνά τη σύγχρονη φωτογραφία μιας χώρας, διαφορετικής κάθε φορά, μέσα από μία on line έκθεση φωτογραφίας. Ο σκοπός των εκθέσεων αυτών είναι να αποτελέσουν το εφαλτήριο για τη γνωριμία των επισκεπτών με ο,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η κάθε χώρα στις μέρες μας. Ο Μάρτιος είναι αφιερωμένος στη φωτογραφία της σημερινής Ρωσίας με την έκθεση “Russian Photography”.

Η συγκεκριμένη έκθεση δημιουργήθηκε με την επιμέλεια της Anna Shpakova, διευθύντριας φωτογραφίες στο Ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti. Περιλαμβάνει 5 γκαλερί μέσα από τις οποίες ο επισκέπτης θα γνωρίσει το έργο των Anastasia Rudenko, Georgy Pervov, Denis Tarasov, Ilya Batrakov και Grozny Collective Project. Σύμφωνα με την Anna Shpakova “οι ιστορίες που επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλομορφία. Στις γκαλερί θα συναντήσετε φωτογράφους διαφορετικής ηλικίας, δουλειές ατομικές αλλά και συλλογικές, εικόνες που ανήκουν στη φωτογραφία τεκμηρίωσης (documentary photography) αλλά και στο φωτογραφικό ρεαλισμό”.

Αναλυτικά στην έκθεση του μουσείου μπορείτε να δείτε:
Γκαλερί 1: “Visual Dictionary of Russia” της Anastasia Rudenko
Γκαλερί 2: “Figured scenes and portrait of Totalrealism” του Georgy Pervov
Γκαλερί 3: “The Essence” του Denis Tarasov
Γκαλερί 4: “Grozny: Nine Cities” των Grozny Collective Project
Γκαλερί 5: “With no face” του Ilya Batrakov

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!