Φωτογραφικό Road Show στην Τρίπολη από τον ΣΕΚΑΦ


Φωτογραφικό Road Show στην Τρίπολη από τον ΣΕΚΑΦ

Ο ΣΕΚΑΦ, είναι ο Σύνδεσμος των Ελληνικών εμπορικών και κατασκευαστικών επιχειρήσεων που προμηθεύουν την αγορά με τα απαραίτητα μέσα για την ανάπτυξη της φωτογραφίας και γενικότερα της εικόνας.  Υπό την αιγίδα του γίνονται πολλές εκδηλώσεις για την προώθηση και επίδειξη των φωτογραφικών προϊόντων.

Στα πλαίσια αυτά διοργανώνει στις 25 Νοεμβρίου, έκθεση στην πόλη της Τρίπολης, όπου θα παρουσιαστούν στους  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (Εμπόρους-φωτογράφους-σπουδαστές) τα πιο σύγχρονα προϊόντα του φωτογραφικού χώρου.  Η έκθεση θα γίνει στο πολυχώρο ΜΕΛΑΘΡΟΝ, στο 2ο χλμ. Εθνικής Οδού Τριπόλεως-Πύργου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Ο ΣΕΚΑΦ πιστεύοντας ακράδαντα ότι η φωτογραφική αγορά πρέπει να δείξει εξωστρέφεια σε αντίθεση με τα σημεία των καιρών, διοργανώνει:
ΗΜΕΡΙΔΑ/ROAD SHOW Στην ΤΡΙΠΟΛΗ
Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012
Στο Road Show θα λάβουν μέρος οι Εταιρείες-Μέλη του ΣΕΚΑΦ παρουσιάζοντας στους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (Εμπόρους-φωτογράφους-σπουδαστές) τα πιο σύγχρονα προϊόντα του φωτογραφικού χώρου.

Η Ημερίδα/Road Show θα γίνει στο:
«ΜΕΛΑΘΡΟΝ» Multiplace
2ο χλμ. Εθνικής Οδού Τριπόλεως-Πύργου
ΤΡΙΠΟΛΗ από 11.00 π.μ.-20.00 μ.μ.
Η είσοδος (μόνον για Επαγγελματίες) είναι ελεύθερη.
Θα προσφερθεί COFFEE BREAK και ΜΠΟΥΦΕΣ/Γεύμα
Καλούνται ΟΛΟΙ οι Επαγγελματίες (έμποροι-φωτογράφοι-σπουδαστές) από την ευρύτερη περιοχή να παρευρεθούν.O ΣΕΚΑΦ είναι o Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων & Εμπόρων Φωτογραφικών Ειδών & Συστημάτων Εικόνας και αποτελείται από τις εξής εταιρείες – μέλη :
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ-ΡΗΟΤΟΖΟΝΕ-AΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε.-ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Ο. Α.Ε.Ε-ATLAS DIGITAL Α.Ε.-ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.-ΓΕΡΑΜΑΣ Ι & Β Ο.Ε.-ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ Α.Ε.-ΓΚΑΒΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ/ PRESTIGE-ΓΚΑΤΖΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ/HELLENIC PHOTO FRAME-ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Δ. & Ι. Α.Ε.-
ΔΕΛΗΣΤΕΦΑΝΗ Ο.-ΒΑΡΔΑΚΤΣΟΓΛΟΥ Σ. ΟΕ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.-DIVITEC ΑΕ-
DYNAX FILM HELLAS Α.Ε.Β.Ε.-ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Σ.- ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Λ. ΟΕ-ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΖΗΣΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ-ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Χ. & ΣΙΑ ΟΕ-HAPPYBOX A.E.-ΗΣΑΪΑΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ “PHOTOSET”-ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΦΟΙ Α.Ε.-ΘΕΟΧΑΡΗ Κ. ΑΦΟΙ Ο.Ε.-INTERSYS Α.Ε.-ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ/PHOTOFLEX STUDIO-ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ Ι.Α. & ΣΙΑ-
ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε.-ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ Ι. Α.Ε.-ΚΟΚΚΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.-ΛΙΑΠΠΗ ΑΦΟΙ Ε.Π.Ε.-ΜΑΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΚΑΡΜΕΝ ΕΠΕ-ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ K. & ΣΙΑ Ο.Ε.-ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΡΑΟΥΛ-NEXT Α.Ε.-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ & ΣΙΑ ΕΕ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ-ΠΡΟΦΩΤ Ε.Π.Ε.-ΡΟΜΟΣΙΟΣ Α & ΣΙΑ Ε.Ε.-ΣΙΑΛΙΑΡΙΔΗΣ Κ. & ΥΙΟΙ ΟΕ-
ΣΚΟΥΠΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ-ΣΟΝΥ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.-ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ Γ. & Ρ. Ο.Ε.-
ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.-ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε.-ΤΣΑΚΝΑΡΙΔΗΣ ΧΡ. & ΣΙΑ Ε.Ε.-PHOTOSTATION ΕΠΕ-FUJIFILM HELLAS Α.Ε.Β.Ε.-ΦΩΤΟΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.-ΦΩΤΟΜΑΤΙΚ Α.Ε.-
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Α.Ε.- 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

shows
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!