Elderly Animals, φωτογραφίζοντας ζώα τρίτης ηλικίας


Elderly Animals, φωτογραφίζοντας ζώα τρίτης ηλικίας

Η φωτογράφος Isa Leshko αντιμετώπισε την ασθένεια Alzheimer της μητέρας της με μεγάλη δύναμη, δύναμη που τελικά την οδήγησε σε ένα πολύ όμορφο project.

To project “Elderly Animals” αφορά ζώα που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της ζωής τους ηλικιακά. Πρόκειται για ένα project, ύμνο στη θνησιμότητα και τα γηρατειά.
Οι φωτογραφίες της Isa Leshko αποτέλεσαν την καλύτερη παρηγοριά για τους ανθρώπους που μεγάλωσαν αυτά τα ζώα και πόνεσαν από τον θάνατο τους.

Για όσους από εμάς η ζωή δέθηκε κάποια στιγμή με ένα ζώο, το οποίο κάποια στιγμή πέθανε, πρόκειται για ένα πολύ συγκινητικό video.
Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Isa Leshko.

Abe, Alpine Goat, Age 21

Phyllis, Southdown Sheep, Age 13

Kelly, Irish Wolfhound, Age 11

Bobby, white domestic duck, approximately 11 years old

Handsome One, Thoroughbred Horse, Age 33

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Isa Leshko
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!