Φωτογραφίζοντας μνημεία, νέα εργαστήρια τον Νοέμβριο


Φωτογραφίζοντας μνημεία, νέα εργαστήρια τον Νοέμβριο

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

MONUMENTA
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΝΗΜΕΙΑ
ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ / ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

8 & 9 Νοεµβρίου

Εντατικό εργαστήριο για όσους επιθυµούν να γνωρίσουν τα βασικά γύρω από τη φωτογράφιση αρχαιοτήτων και νεοτέρων αρχιτεκτονικών μνημείων. 2 πολύωρες συναντήσεις που καλύπτουν βασικές τεχνικές λήψης & επεξεργασίας, πρακτική φωτογραφική εξάσκηση και κριτική ανάλυση εικόνων.

Σαβ. 8 & Κυρ. 9 Νοε : 11πµ-6µµ
(ωριαίο διάλειµµα στις 2µµ)
Κόστος: 60 € / 50 € µέλη MONUMENTA / 40 € φοιτητές

ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

19 Νοεμβρίου – 17 Δεκεμβρίου

Εξειδικευµένο εργαστήριο για όσους θέλουν να εµβαθύνουν στις φωτογραφικές προσεγγίσεις των νεότερων αρχιτεκτονικών μνημείων, εξερευνώντας παράλληλα τα αλλεπάλληλα ίχνη των ιστορικών στρωµάτων της πόλης. 6 συναντήσεις µε εισηγήσεις, φωτογραφίσεις και υποστηρικτική διδασκαλία.

4 Τετάρτες: 19, 26 Νοε, 10 & 17 ∆εκ : 6:30-8:30µµ
2 Κυριακές: 22 & 29 Νοε : 12-3µµ
Κόστος: 100 € / 90 € µέλη ΜΟΝUMENTA / 80 € φοιτητές

Εισηγητές: Στέργιος Καράβατος, Jeff Vanderpool

Παλλάδος 21, Ψυρρή, 2ος όροφος
(δίπλα στην Πλατεία Ηρώων)

Πληροφορίες, δηλώσεις συµμετοχής:
6973308857, info@monumenta.org

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

workshops
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!